Actueel 2024

IMG_0217

WEKELIJKSE LESSEN IN GRONINGEN 

“Buikdansen is voor iedereen, het is een dans voor vrouwen van elke leeftijd en elk figuur. Buikdansen is niet alleen prachtig om te zien, maar is ook nog eens goed voor het lichaam. Doordat de nadruk ligt op het bekkengebied, leert men de bewegingen rond het bekkengebied en in de lage rug te coördineren en te beheersen. Hierdoor wordt het lage ruggebied gestabiliseerd. Daarnaast worden de spieren getraind en wordt gewerkt aan het uithoudingsvermogen. Deze danskunst werkt zeer ontspannend en door het ritme en de vloeiende bewegingen ontstaat een nieuw gevoel van evenwicht en welzijn in het hele lichaam. Gemakkelijk zittende kleding is gewenst: sportbroek of wijde(cirkel)rok, t-shirtje, makkelijk zittende schoentjes en een grote sjaal.”


Poortershoes woensdag avond

Nieuwe cursussen:
Oriëntaalse Dans beginners start in september 2024.
Cursustijd: 19.30 – 20.30 uur.

Oriëntaalse Dans midden/ gevorderd start op woensdag 10 april 2024.
Cursustijd: 20.30 – 21.30 uur.

Een 8-weekse cursus
Tarief: € 80,- 

Adres: Buurtcentrum het Poortershoes, Oosterweg 13 te Groningen.
Informatie & opgave bij Aina, zie contact

Tip: Met Stadjerspas mogelijke korting: Gemeente Groningen – Volwassenenfonds
Aina staat geregistreerd bij het Volwassenenfonds. Het Volwassenfonds Sport & Cultuur vergoedt voor het hele jaar de contributie rechtstreeks aan de sport- of cultuuraanbieder. 


Usva donderdag namiddag
Cultureel Studentencentrum. Instructietaal in het Engels.

Nieuwe cursussen:
Egyptian Belly Dance beginners start op donderdag 11 april 2024.
Cursustijd: 16.00 – 17.00 uur, zie website Usva

Egyptian Belly Dance midden/ gevorderd start na de grote zomervakantie op de donderdag.
Cursustijd: 17.00 – 18.00 uur, zie website Usva

Adres: Munnekeholm 10 te Groningen. Informatie & opgave bij Usva, zie website Usva  

Tip: Korting voor studenten, RUG-medewerkers, PHD’s, Alumni. 


Privé les
Een sessie waarbij je met persoonlijke aandacht werkt aan inhoud en verdieping in je dans en/of persoonlijke groei. Ben je nieuwsgierig naar hoe je in je lijf zit en wat je ermee kunt en wil je 1 op 1 werken, dan is dit iets voor jou. Neem gerust contact op voor een afspraak.


VMI Bodywork
Blokkades en spanningen in lichaam en geest opheffen? Activeer het natuurlijke vermogen van je lichaam om te helen en ontdek een nieuw gevoel van vitaliteit & balans.

Aina’s cursussen zijn een intensieve fysieke verkenningstocht. Daarom kan het zijn dat je tijdens de lessen op blokkades en spanningen stuit die relatief eenvoudig kunnen worden opgeheven door middel van specifieke oefeningen of een “lichte” massage. Aina helpt je dergelijke klachten op te sporen tijdens een individuele sessie en aan te pakken zodat je je weer sterk, vrij en ontspannen voelt in je eigen lichaam. Neem gerust contact op voor een afspraak.


Workshops op maat
Oriëntaalse dans / Somatic BellyDance / VMI Somatic Movement 
Neem gerust contact op voor een afspraak.