Somatic BellyDance

“Voor jou is buikdans iets tussen filosofie en wetenschap, een balans van lichaam en ziel, een weg naar iets toe, wat je misschien nooit helemaal bereikt. Als iemand deze filosofie kan volgen, heeft ie plezier in je lessen en volgt cursus na cursus bij jou” (Christine).

Somatic BellyDance: uit je emoties en werk aan een eigen stijl
Lichaam, geest en emoties zijn met elkaar verbonden. Somatic BellyDance is een danstraining om deze verbinding bewuster te ervaren. Je leert om je gevoelens binnen de buikdans tot uiting te brengen. Je gebruikt je ademhaling om je bewegingen te ondersteunen. Je verkent je eigen vrouwelijkheid: Somatic BellyDance is aards en sierlijk tegelijk. Je oefent op verschillende muziekstijlen en krijgt volop de gelegenheid om een eigen stijl te ontwikkelen. Aan het eind van de cursus kun je niet alleen improviseren, maar ook choreografieën volgen of deze zelf creëren. Na afloop voel je je voldaan, blij & vrij, sterk en ontspannen.

Bellydance met extra’s !!
ActiveBreath & FloorWork vormt een uitstekende aanvulling op de buikdanslessen, omdat je leert je ademhaling in de dans te integreren. Je bent meer ontspannen en alert. Het versterkt je lichaamsbewustzijn en verhoogt daarmee de intensiteit en uitstraling van al je dansbewegingen. In algemenere zin geschikt voor iedereen die vrijer en soepeler wil leren bewegen.

Aina als docent
Aina biedt je een veilige omgeving om in alle rust eventuele weerstanden te overwinnen en je eigen kracht te ontdekken en versterken. Hoe beter je de dans beheerst, hoe meer je je durft te laten gaan en hoe meer plezier en vrijheid je beleeft aan het dansen. In je eentje, met anderen samen of voor een publiek.

“Aina’s lessen zijn degelijk en serieus maar niet zwaar en dragen bij aan mijn fysieke en mentale welzijn. Het geeft me rust en concentratie. Sweet, inspiring, elegant” (Saskia).

Privé les
Op afspraak geeft Aina individuele lessen en sessies waarbij je met persoonlijke aandacht werkt aan inhoud en verdieping in je dans en of persoonlijke groei. Ben je nieuwsgierig naar hoe je in je lijf zit en wat je ermee kunt en wil je 1op1 werken, dan is dit iets voor jou. Neem gerust contact op voor een afspraak.

Kleding advies
Gemakkelijk zittende kleding is gewenst. Sportbroek of een wijde (cirkel)-rok, t-shirt of top, dans schoentjes of blote voeten, en een sjaal om je heupen te accentueren.